جستجو

برای پر کردن فرم عضویت کانون دانش‌آموختگان کلیک کنید.

کانون دانش آموختگان به منظور برقراری و تقویت پیوند میان دانش آموختگان با یکدیگر از یک طرف و انجمن سینمای جوان از طرف دیگر پایه گذاری شد.
جمعیت ده ها هزار نفری دانش آموختگان انجمن سینمای جوان که هم اکنون در بخش های مختلف جامعهمشغول به فعالیت هستند، از استعدادها و توانمندی بالایی برخوردارند که از سویی انجمن نیازمند بهره گیری از آن است و از سوی دیگر آنان مشتاق ارائه همه توان خود به انجمن هستند و در این میان کانون دانش آموختگان همچون پل ارتباطی میان انجمن و جمعیتدانش آموختگان سنوات مختلف، ایفای نقش می کند و با شناسایی استعدادها و توانمندی‌های اعضاء کانون تلاش می کند تا این ارتباط در بهترین حالت شکل بگیرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، در پی امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین انجمن سینمای جوانان ایران و صندوق اعتباری هنر، از این پس انجمن نیز یکی از درگاه‌های معرفی هنرمندان برای اعطای تسهیلات صندوق اعتباری هنر شد و از آنجا که انجمن سینمای جوانان ایران در سال گذشته موفق به راه‌اندازی کانون دانش آموختگان انجمن شده است، این تفاهم‌نامه که فرصتی برای فراهم ساختن شرایط جذب و شکوفایی استعدادها، گسترش زمینه ایجاد اشتغال و تضمین خلق آثار فرهنگی، هنری و سینمایی و مطبوعاتی و تامین رفاه اجتماعی و معیشتی آنان است، فراهم می‌کند.

در همین راستا و طبق اعلام قبلی آئین‌نامه و ضوابط نام‌نویسی خانواده سینمای کوتاه ایران از طریق کانون دانش آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران به این شرح اعلام می‌شود:

1. اعضای دانش‌آموخته انجمن سینمای جوانان ایران در سراسر کشور که حداقل سه فیلم کوتاه ساخته و دو سال از دانش‌آموختگی آن‌ها گذشته باشد.

تبصره: منظور از فیلم کوتاه فیلم‌های کوتاه داستانی و مستند با مدت زمان سه تا سی دقیقه است.

2. مربیان دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران که حداقل دو فیلم کوتاه ساخته و سه سال از تدریس مداوم آن‌ها در رشته‌های سینمایی می‌گذرد.

3. فیلم‌سازان فیلم کوتاه که عضو انجمن سینمای جوانان ایران و انجمن صنفی فیلم کوتاه ایران (ایسفا) در خانه سینما نیستند، اما حداقل پنج فیلم کوتاه ساخته و فیلم‌ساز حرفه‌ای فیلم کوتاه محسوب می‌شوند.

تبصره: کیفیت فیلم‌های کوتاه توسط شورای کانون دانش‌آموختگان بررسی می‌شود.

4. فعالین حوزه فیلم کوتاه در زمینه پژوهش و تحقیقات، نویسندگان، مترجمان، که حداقل دو فیلم کوتاه ساخته و پنج سال گذشته به طور مداوم در این حوزه فعالیت می‌کنند.

5. عوامل فنی فیلم کوتاه مانند تهیه‌کننده، فیلم‌بردار؛ تدوین‌گر؛ فیلم‌نامه‌نویس، صدابردار و صداگذار، طراح صحنه و لباس که حداقل در پنج فیلم کوتاه مشارکت داشته و پنج سال گذشته به طور مداوم در این حوزه فعالیت کرده‌اند.

فرآیند معرفی به صندوق اعتباری هنر:

مرحله اول: دریافت معرفی‌نامه تایید فعالیت حرفه‌ای از دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران در سراسر کشور

توضیح: افراد ساکن در استان تهران باید به انجمن سینمای جوانان ایران _دفتر تهران مراجعه فرمایند

مرحله دوم: نام‌نویسی در سایت انجمن سینمای جوانان ایران به نشانی www.iycs.ir و قرار دادن مدارک، لینک آثار و معرفی‌نامه تا تاریخ 30 آذر 1402

مرحله سوم : بررسی و تایید افراد واجد شرایط از سوی شورای ستاد مرکزی تا پایان بهمن‌ماه 1402

مرحله چهارم: عضویت در کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران

مرحله پنجم صدور معرفی‌نامه از سوی کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران به صندوق اعتباری هنر و طی شدن تکمیل پرونده در این صندوق