آموزش
معاونت فرهنگی و آموزش انجمن سینمای جوانان ایران
دوره فیلم سازی، آموزش مجموعه دروسی است که هنرجو با دانستن و تجربه ی آنها می تواند اقدام به فیلم سازی نماید؛ دوره فیلم سازی انجمن سینمای جوانان ایران با تمرکز بر نظام کارگاهی طراحی گردیده و به دو صورت دوره تعاملی و دوره هفت ماهه برگزار می گردد.
– دوره تعاملی با توجه به محدودیت های ایجاد شده دراثر همه گیری کرونا طراحی شده است؛ جهت کسب اطلاع از شرایط ویژه این دوره، می توانید با دفتر انجمن در شهر خود تماس بگیرید.
– دوره هفت ماهه شامل358 ساعت آموزش در 30 هفته با 13 عنوان کلاس آموزشی است. بیشتر ساعات آموزشی بصورت کارگاهی ارائه شده و در سایر دروس مهارتی نیز کار عملی و تمرین های کلاسی مدنظر قرار گرفته است. براین اساس لازم است تا هنرجویان گرامی با حضور فعال و مداوم در دوره فیلم سازی و شرکت مستمر و پیگیری فعالیتهای کارگاهی، خود را برای ورود به سینما در حوزه خلاق و جذاب فیلم کوتاه آماده نمایند. جهت شرکت در دوره فیلم سازی باید در آزمون سراسری فیلم سازی که در اواخر مهرماه هرسال برگزار میشود شرکت نموده و درصورت قبولی هنرجو می تواند این دوره را در شهر خود گذرانده و گواهینامه فیلم سازی دریافت نمایند.
دوره های تک درس، آموزش یکی از مهارت های فیلم سازی همچون تصویربرداری یا فیلم نامه نویسی به انتخاب هنرجو، و با هدف جذب در مشاغل سینمایی است.
دوره های تک درس به صورت دوره های کوتاه مدت است در پایان هر دوره هنرجویانی که موفق به اخذ نمره قبولی گردیده اند گواهی نامه دریافت می کنند.
این دوره به منظور ارتقا مهارتهای فیلمسازی و همچنین ارائه آموزش های تکمیلی جهت طی مرحلهی گذار از سطح نیمه حرفه ای به حرفه ای طراحی شده است
این دوره های به صورت کارگاهی و با محوریت یک استاد بصورت حضوری برگزار می گردد . فیلم سازان نیمه حرفه ای با گذراندن این کارگاه آمادگی بیشتری برای ورود به عرصه فیلم سازی پیدا خواهند کرد.
علاقه مندان شرکت در این دوره بایستی آشنایی با فیلم سازی داشته باشند و حداقل یک فیلم ساخته باشند.
این آموزش ها به منظور افزایش دانش و مهارت های فیلم سازی در حوزه فیلم کوتاه بصورت حضوری یا مجازی در دفاتر سینمای جوان و جشنواره ها برگزار می گردد.
پژوهش پشتوانه و پایگاه تمام آفرینشهای هنری است. به عبارت دیگر خلق یک نقاشی، مجسمه، قطعهی موسیقایی، یک قاب سینمایی، صحنهای از یک نمایش یا… ممکن است به سالها تحقیق و پژوهش نیاز داشته باشد و چه آثار ارزشمند و ماندگاری که به واسطهی داشتن پشتوانهی غنی و قدرتمند پژوهشی توانستهاند با فرهنگهای متنوع و متعدد در طول تاریخ و عمق جغرافیا همزیستی ایجاد نموده و به حیات جاودانه دست یابند؛ چراکه تنها برآمده از شعف لحظهای و یا آنِ هنرمند نبوده و به واسطه برخورداری از پشتوانهی پژوهشی توانستهاند به نحوی با خودآگاه و ناخودآگاه جمعی بشر ارتباط برقرار نمایند. بنابراین میتوان گفت پژوهش نه مختص علوم طبیعی و ریاضی که قطعا کلید اعیاربخشی به آثار هنری نیز محسوب میشود.
فعالیتهای پژوهشی عمدهترین پشتیبان آموزش هستند؛ از همین رو امور پژوهش در کلیهی اموری که به حوزهی آموزش مرتبط میگردد فعالانه حضور پیدا میکند تا شرایط بهبود کیفی و کمی مسائل آموزشی محقق گردد. اصلیترین هدف امور پژوهش نهادینه کردن رفتارهای پژوهشی مرتبط با حوزهی آموزش است.