با پایان جشنواره سی‌ونهم منتشر شد؛
فروش بیش از ۱۶۰۰ نسخه کتاب در نمایشگاه تخصصی «کتاب و سینما»

<span class='entry-second_title' span style='color:#444;font-size:14px;'>با پایان جشنواره سی‌ونهم منتشر شد؛</span><br/>فروش بیش از ۱۶۰۰ نسخه کتاب در نمایشگاه تخصصی «کتاب و سینما»
اخبار اخبار انجمن سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران
۱۰ آبان ۱۴۰۱

بیش از ۱۶۰۰ نسخه کتاب در سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به فروش رسید.

 

به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، مدیریت انتشارات و پژوهش این مجموعه از فروش بیش از ۱۶۰۰ نسخه کتاب مرتبط با سینما، عکاسی، تئاتر و ادبیات داستانی در نمایشگاه تخصصی «کتاب و سینما» خبر داد.

در این نمایشگاه که همزمان با سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در پردیس سینمایی ملت برگزار شد، مجموع ۱۸۵۰ نسخه کتاب از ناشران مختلف با تخفیف‌های ۲۵ و ۲۰ درصدی عرضه شده بود که بیش از ۱۶۰۰ نسخه آن در استقبالی کم نظیر به فروش رسید.

این آمار در حالی است که کتاب‌های ارائه شده تنها در حوزه‌های تخصصی مرتبط با سینما، عکاسی، تئاتر و ادبیات داستانی بودند.

سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ برگزار شد.

نظرات کاربران

*
*
*