دو فیلم‌ساز از انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر کرج اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه ارزشیابی کیفی توصیفی را داوری کردند.

به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، «صالح غربی‌جوان» و «محمدحسین عابدی» مدیر انجمن سینمای جوانان استان البرز داوری بخش هنری و فنی این جشنواره را برعهده داشتند.

اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه ارزشیابی کیفی و توصیفی به همت دبیرخانه کشوری ارزشیابی کیفی– توصیفی و اداره‌کل آموزش پرورش استان البرز و با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران– دفتر کرج از ۲۳ الی ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۶ در کرج برگزار می‌شود.

این جشنواره در ۱۲ محور موضوعی از جمله  نقش ارزشیابی کیفی توصیفی در ایجاد انگیزه و  بهبود یادگیری دانش‌آموزان ، توجه به ویژگی‌های روان‌شناختی در دوره ابتدایی  و راهبردهای تغییر نگرش والدین، مدیران و معلمان نسبت به ارزشیابی کیفی و توصیفی و در دو بخش فرهنگیان و بخش فیلم‌سازان آزاد فراخوان خود را اعلام کرده بود.

 

برنامه رادیویی «سین» آغاز به کار...
فیلم کوتاه «یک لغزش کوچولو» راهی...
«ضد یخ» ایرانی در راه ارمنستان
«لاری» آماده نمایش شد/ جنگ خروس‌...
بیوه ساورینی در نشست تخصصی فیلم ...
روایت شهر، روایت تصویری از مشهدا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *