«دارکوب» به جشنواره Encounters انگلستان رفت

«دارکوب» به جشنواره Encounters انگلستان رفت
اخبار اخبار انجمن
۲۹ شهریور ۱۴۰۱

 

انیمیشن کوتاه «دارکوب» ساخته فاطمه عسگرپور بیست‌وپنجمین دوره از جشنواره بین‌المللی encounters انگلستان راه یافت.

 

به‌گزارش روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، انیمیشن کوتاه «دارکوب» به کارگردانی و تهیه کنندگی فاطمه عسگرپور و نویسندگی صابر مصطفی‌پور در بخش depict بیست‌وپنجمین دوره از جشنواره بین‌المللی encounters انگلستان راه یافت.

بیست‌و‌پنجمین دوره این جشنواره 27 سپتامبر تا 2 اکتبر 2022 مصادف با 5 تا 10 مهر 1401 در شهر بریستول انگلستان برگزار می شود.

انیمیشن کوتاه «دارکوب» 29 سپتامبر یعنی 7 مهر 1401 در این جشنواره نمایش داده می‌شود.

«دارکوب» روایت انسان هایی است که در شبکه های اجتماعی غرق می شوند و از نشخوار یکدیگر تغذیه می کنند، اما هرگز سیری را تجربه نمی‌کنند.

جشنواره فیلم  Encounters یکی از جشنواره‌های بین‌المللی پیشرو در زمینه فیلم کوتاه، انیمیشن و تصاویر متحرک فراگیر و دروازه‌ای رسمی برای دریافت معتبرترین جوایز جهانی، جوایز آکادمی بفتا، آکادمی اسکار، جوایز فیلم اروپا و جوایز کانادا است.

این جشنواره با هدف کشف استعدادهای جدید و نوظهور در صنعت فیلم‌سازی سالیانه پذیرای سینماگران و علاقه‌مندان این صنعت از سراسر جهان است.

عوامل این انیمیشن کوتاه عبارتند از:

کارگردان و انیماتور: فاطمه عسکرپور، نویسنده: صابر مصطفی‌پور، تدوین و کامپوزیت: الیاس عسکرپور، طراحی صدا، صداگذاری و میکس: میلاد نوربخش، تهیه کننده: فاطمه عسکرپور و پخش کننده: اَگَست فیلم.

نظرات کاربران

*
*
*