|
●
13/8/88
داوران جشنواره فیلم کوتاه تهران معرفی شدند
داوران بخش سینمای ملی و سینمای بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.
یزدان عشیری مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با اعلام این خبر افزود: با برنامه ریزی ستاد برگزاری جشنواره گروه های داوری این رویداد سینمایی در بخشهای مختلف مشخص شدند و این هیات ها به زودی کار داوری و ارزشیابی بیش از 350 فیلم منتخب در سینمای ملی و بین الملل را آغاز خواهند کرد.
وی ادامه داد: پنج داور 92 عنوان فیلم های پذیرفته شده بخش بین الملل جشنواره را داوری خواهند کرد.
مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم کوتاه تهران اسامی داوران بخش بین الملل جشنواره را به این ترتیب معرفی کرد:
لساد جموسی از کشور تونس ، خانم والری لیناردی از کشور بلژیک – موبالا موبالادیودونه از کشور فرانسه – عبداللطیف احمدی از کشور افغانستان و دکتر شهاب الدین عادل از ایران.
وی اضافه کرد : یک تیم سه نفره داوری متشکل از علی ضاهر از لبنان ، ماهین ضیاء از پاکستان و نماینده موسسه فرهنگی اکو فیلم های بخش کشورهای اسلامی و اکو را مورد داوری قرار خواهند داد.
عشیری همچنین ، اسامی هیات داوری بخش سینمای ملی جشنواره فیلم کوتاه تهران را به این ترتیب معرفی کرد: مهناز مظاهری ، محمدرضا اصلانی ، مهرداد اسکویی ، عبدالله علی مراد، محمدرضا گرشاسبی ، محمدرضا عرب و محمود گبرلو
وی اضافه کرد : این هیات هفت نفر 256 عنوان فیلم از فیلم های راه یافته به بخش مسابقه سینمای ملی را داوری می کنند.
مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم کوتاه تهران یادآور شد : در این دوره جشنواره 2492 عنوان فیلم از 103 کشور جهان و 1536 عنوان فیلم از سراسر کشور برای دبیرخانه جشنواره رسیده که هیات های انتخاب در مجموع 92 عنوان فیلم از 40 کشور جهان و 256 عنوان فیلم از 47 شهر کشور را برای رقابت در بخشهای مسابقه انتخاب کردند.
شایان ذکر است بیست و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران از 20 تا 25 آبان در تهران و همزمان در استانهای مختلف کشور برگزار می شود.
روابط عمومي جشنواره بين المللي فيلم کوتاه تهران
|