جشنواره فيلم كوتاه  
  بازار فيلم كوتاه  
  آژانس عكس ايران  
 

بازگشت

6/8/87


همراه با جشنواره فیلم کوتاه تهران
مهدی صباغ زاده:
تلویزیون، باشگاه های خصوصی و سایت های بین المللی راهکارهای نجات اقتصادی سینمای کوتاه


سینمای جوان و فیلم کوتاه سینمای فکر و اندیشه است و فیلمسازان جوان باید بکوشند با اندیشه های تازه ، فکرهای نو و سوژه های بکر و جدید با مردم ارتباط برقرار کنند.
مهدی صباغزاده کارگردان سینمای ایران در آستانه برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در گفت و گو با کمیته اطلاع رسانی این جشنواره با بیان این مطلب افزود: به نظر من امروز ، در سینمای کوتاه کمبودی نیست و امکانات فراوان است و مسائل بودجه و کمبودهای مالی چیزهای هست که در گذشته هم بوده و حتی الان کمتر به چشم می خورد و لازم است فیلمسازان جوان با از خود گذشتگی ، سختی ها و کمبودها را پشت سر بگذارند.
وی ادامه داد: فیلمسازان تجربی اگر بخواهند از منابع فیلم کوتاه به منافع مالی دست یابند امکان پذیر نیست و در دنیا هم همینطور است. این کارگردان سینمای ایران معتقد است قرار نیست از طریق فیلم های کوتاه و تجربی بازار اقتصادی به دست آید البته می شود از طریق پخش این آثار در تلویزیون به صورت اپیزودیک بخشی از هزینه ها و سرمایه گذاری در این عرصه را تامین کرد.
وی خاطرنشان ساخت: باشگاههای خصوصی شاید بتوانند با بلیط های با مبلغ پایین تر مردم سینما دوست و جوانان را جذب کنند و درآمدی ایجاد کنند ولی در کل ، فیلم کوتاه مسئله اش اقتصادی نیست و تجربه و اندیشه است.
صباغزاده با بیان اینکه فیلمسازان ما در شکل حرفه ای اش با مشکلات روبرو هستند چه رسد به فیلمسازان تجربی عنوان کرد: آینده سینمای جوان با از خود گذشتگی ، تجربه ، کشف منابع فکری ، مطالعه و شناخت و آگاهی وقصه .... تضمین می شود. وی رسانه تلویزیون و پخش فیلم در سایت های بین المللی را از جمله راهکارهای تاثیرگذار در تامین هزینه های فیلم های کوتاه خواند و اظهار داشت: تلویزیون می تواند فیلم های کوتاه در برنامه ای مشخص و در تایم های مشخص پخش کند مطمئنا در صورت استمرار مخاطب خودش را هم پیدا می کند و یا می توان از طریق سایت های بین المللی و اینترنت به ارایه آثار با ارزش اقدام کرد همچنین ، حضور در فستیوال ها و بازار فیلم های خارجی هم می تواند گزینه موثر باشد.
این کارگردان سینمای ایران عرصه سینمای جوان را عرصه ای برای تجربه کردن توصیف کرد و گفت : این سینما ، سینمایی است که تجربه می کند و موضوعات جدید کشف می کند.
گفتنی است بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران از 22 تا 27 آبانماه سالجاری در تهران و به صورت همزمان در استان های خوزستان، همدان، گیلان، کردستان و کهکیلویه و بویراحمد برگزار می شود.

 

بازگشت